söndag 14 augusti 2011

Dagens tarotläggning - söndag

Dagens fråga löd - "Jag har precis träffat en ny man och vill veta lite hur det ser ut? Vi har båda barn sedan tidigare".

- Jag tror att ni tidigare hörts av mycket via mail och/eller sms och när ni till slut träffades så vart det kärlek vid första ögonkastet!
Det här är en man som du verkligen tycker är snygg på alla sätt och vis!
Just nu är din självkänsla på topp och det sprallar i kroppen och du vill höra av dig till honom hela tiden. Du längtar efter komplimanger av honom och vill höra att du är vacker, men du försöker att inte visa alltför tydligt att det är bekräftelse du söker.

Han är en mogen man som uppför sig väl och du kommer lära dig mycket av honom. Han inspirerar dig till att ta tag i ekonomin som varit ur balans ett tag och under hösten ser du till att balansera upp den. Han hjälper till om du skulle behöva pengar, han är inte snål och han har det bra ställt.
Lek inte katt och råtta med denne man, då vänder han dig ryggen innan du hinner blinka och du kommer stå ensam och deprimerad och undra vad som hände.
Var öppen och rak mot honom, det föredrar han.

Ta det lugnt med att presentera dina barn för honom. Låt barnen bli naturligt nyfikna och själv be om att få träffa honom, annars blir det katastrof och du lär få ångra dig.
Denne man tolererar inte dåligt uppförande och kommer vända dig ryggen om du eller barnen uppför sig illa emot honom eller varandra. -

mallatarot@live.se

2 kommentarer:

  1. Guuud va dett aär spännande med dina kort! Kommer nog oxå att skicka in en fråga snart, om jag vågar;-9!
    Kram K

    SvaraRadera

Vad roligt att du lämnar en kommentar! Tack :-)