Djurkommunikation

Hästar har funnits i mitt liv sedan barnsben och jag har mer eller mindre alltid kommunicerat med dem på telepatisk nivå.
Men det skulle ta låååång tid innan jag förstod att det faktiskt var det jag gjorde, faktiskt kom jag inte i kontakt med vad djurkommunikation innebar förrän jag var i vuxen ålder.
Jag trodde nog snarare att eftersom jag mer eller mindre alltid haft hästar runt mig, att jag lärt mig tyda deras beteende på ett speciellt sätt.
När det stod klart för mig att jag faktiskt KOMMUNICERADE med dem öppnades en helt ny värld för mig :-)

 När jag kommunicerar med ett djur får jag väldigt mycket bilder och en del av dessa bilder, förnimmelser och känslor kan jag översätta direkt i ord.
Jag ser det djuret ser eller har sett i sin omgivning och känner det som djuret känner eller har känt i en viss situation.
Jag kommunicerar mestadels på distans, vilket innebär att jag får en bild av djurets ägare och tar sedan kontakt med djuret och återberättar det jag har fått till mig.
Jag har valt att mestadels kommunicera med hästar och hundar, en och annan katt blir det också, men mindre djur blir inte så innehållsrikt då jag till stor del återberättar de bilder jag får från djuret. Ett mindre djur visar mindre bilder - kaniner till exempel ser inte väldigt bra och då har jag inte mycket att återberätta.
Nedan ser ni ett exempel på hur ett samtal med ett djur kan se ut och fler samtal hittar ni under fliken "djurkommunikation" till höger på bloggens startsida.

Vill du att jag kontaktar ditt djur? Maila mig på mallan.mattsson@yahoo.se så får du mer information :-)

Besök gärna min sida på Facebook också - Mallans djurkommunikation


Han ser jättefin ut ! Kompakt kropp, rund och fin rumpa. Han visar sin rygg och jag känner mig aningen sned.

Han visar att han backar. Känns som ett trick han tar till för att visa sitt missnöje.


Han vill nog att det händer saker. Lite rastlös sådär, och lekfull. Kan säkert få ett och annat utbrott ibland.

Tror han visar en lösdrift. Känns i alla fall väldigt stort och öppet och med träpelare. Högt i tak här. Vitt murat nedtill och rött trä upptill. Loge ovanpå (?)

Något med planering kommer upp. Att man ska slutföra det man planerat för och samlat på sig kunskap om. Låta honom "blomma" för han kommer verkligen beröra andra.

En kvinna kommer upp. Saknad. Lite vemodigt att släppa taget.

Hur mår du Heidir?

"Det är viktigt att sköta om mig ordentligt. Jag trodde det skulle gå illa ett tag, men nu ser jag att det blir till det bättre."

Finns det något du vill säga din människa?

"Du har en känsla för sådant ingen annan hör eller ser.. Om du litar på den kommer du känna total harmoni".
(Här känns det som om han menar på att hans människa är medial och/eller har förmågan att kommunicera med djur)

Tack för samtalet 💕Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du lämnar en kommentar! Tack :-)