söndag 7 augusti 2011

Dagens tarotläggning - söndag

 Äntligen lite tid över till bloggen och en dagens läggning :-)

Dagens fråga löd såhär : "Jag är kär i en vän och skulle vilja veta vad han tycker om mig? Vi har aldrig varit tillsammans".

- Ni har jobbat ihop tidigare, men han har nu bytt jobb och det ångrar han.

Han ser dig som en stabil person som är trygg i sig själv och som har det bra. Han ser dig också som en person som många tycker om och att folk i allmänhet blir glada av att vara runt dig.
Det är ingen tvekan om att han har starka känslor för dig och skulle mycket väl kunna tänka sig dig som hans partner då han tycker att ni passar ypperligt bra tillsammans, men han vet inte om han har någon möjlighet att få dig och han är osäker på var han har dig.
Han får mycket oväntat av dig som han ibland tolkar som om du flörtar, men sedan tycker han att du liksom "stänger" de dörrar du öppnat och drar dig tillbaka.
Är du intresserad av en relation med denna killen så får du göra slag i saken, han är inte den som väntar och han har fler omkring sig som är intresserade.

Han är omtänksam mot dig och orolig för att du ska bränna ut dig på jobbet. Han hade gärna varit där och avlastat dig och någon råder honom till att gå tillbaka och börja jobba på ditt jobb igen.
Dessa känslor han har för dig är nya och han får kraft av dem när annat omkring honom känns tungt. -

En riktigt fin läggning och jag hoppas det går bra för dem :-)

Har du också något du funderar över? Maila din fråga till mig - mallatarot@live.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du lämnar en kommentar! Tack :-)