onsdag 28 september 2011

Varför är folk så bittra?

Sålde ett symönster till en kjol på Tradera för TOTALT 17 kr. Alltså inklusive porto.
Då symönstret inte dök upp på önskad tid, fick jag ett mail av köparen som frågade om jag skickat mönstret med snigelposten.
Då det hade gått en vecka och de andra fått sina mönster blev jag bekymrad över att det kunde ha kommit bort i postgången och lovade att försöka efterlysa paketet hos mitt ombud för att se om man kan spåra det.
Helgen gick och i måndags fick jag ett nytt mail ifrån köparen som talade om att mönstret kommit fram i välbehåll, men att det fattades 4 kronor på portot och att hon var tvungen att lägga till det för att få ut sitt paket och att hon minsann skulle "ta sig en funderare över vilket omdöme" hon skulle ge mig.

Glad i hågen som jag är så skrev jag tillbaka att det ju var för väl att paketet kommit fram och bad om ursäkt för mitt slarv (jag skrev inte avsändare på paketet) och att hon absolut skulle sätta det omdöme som hon tycker att jag ska ha.

Köparen mailade tillbaka att hon "minsann tänkte skriva precis vilket omdöme hon ville" eftersom jag inte ens erbjudit mig att lägga ut de 4 kronor som fattades på portot.

Så sant att jag inte erbjöd mig om det eftersom hon inte frågade efter det + att jag hade tre ungar kring benen, så min enda tanke var att hon ville informera om att paketet kommit fram och jag ville svara så snabbt som möjligt.

Så, fortfarande lika glad i hågen, skrev jag tillbaka att hon inte skulle vara så bitter över de 4 kronorna, "bara säg ifrån så hoppar de in på ditt konto ögonaböj" och att jag minsann inte tänkte tigga positiva kommentarer av någon som har Darth Vader som förebild. Join the darkside Mallan..........
Nähäru, där går min gräns.
Jag är inte så van vid att folk blir sura på mig. Jag minns inte senast någon blev det. Om någon mot förmodan skulle irritera sig på mig så brukar det gå över ganska fort då de av en eller annan anledning förstår att jag varken är elak eller lurendrejsk.

Vad tror ni? Får jag något positivt omdöme? :-)

18 kommentarer:

 1. Nä, inte från den köparen. Men från mig får du toppbetyg! Haha, Darth Vader! :-)

  En annan liten grej. Jag har verkligen skitsvårt att kommentera hos dig, för varje gång jag ska göra det så laddas det upp nån reklam framför kommentarsrutan som jag måstee klicka bort innan jag kan skriva och eftersom webläsaren på min mobil är sämre än värst, så tar det hur lång tid som helst innan allt är klart. Går det att komma förbi de här reklamgrejerna på nåt sätt?

  SvaraRadera
 2. Herregud! ja,man blir mörkrädd ibland hur folk orkar! är rädd för att du inte får någe positivt från den personen :(

  SvaraRadera
 3. Vilken störd köpare, hahahaa! Rättshaverist, som min man skulle ha sagt.
  Jag vet inte hur Tradera funkar med bedömningar. Kan jag också gå in och ge en bedömning? Eller är det bara köparen som kan det?

  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag fattar inte heller varför folk är så jävla griniga ibland. Märker det väldigt mycket då man jobbar i butik.. Att de orkar lägga den energin liksom?! Och FYRA kronor... Jösses!

  SvaraRadera
 5. Jag brukar alltid tänka att de där bittra inte kan ha så roliga liv och så släpper jag det, för att inte låta hennes bitterhet ta över mitt eget liv...

  Har Posten skött sig när det gäller postgången från mig...? Hoppas det!

  SvaraRadera
 6. argh, bitterfitta! haha, låt on lämna negativt. galet.

  SvaraRadera
 7. Nja...kanske inte av henne. Men vem bryr sig. Det finns surpuppor överallt.
  Man kan inte gillas av alla.
  Men VI gillar ju DIG!
  Och det är DET som räknas ;)
  Kram!

  SvaraRadera
 8. Men HALLÅ....vad är det för en människa...en riktig bitterf***a skulle jag tro, spännande att se om du får något omdömmme...

  kram/caja

  SvaraRadera
 9. Bittra tanter ska inte handla på Tradera! De gör det säkert bara för att få chans att ge negativa omdömen för struntasaker som fyra kronor.
  Djeez!

  SvaraRadera
 10. Vaa! Sånt tjafs för 4 PIX???? Ähh, slösa inte energi på gnetiga tanter, av mig får du toppbetyg ;)))
  Kramiz

  SvaraRadera
 11. En riktig snåljåp och surkärring!
  17 kr bara det är ju billigt.
  Med den attityden vet vi tyvärr vad hon kommer att ge dig för omdöme.

  Glöm henne!!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 12. HAHA ASG!
  Snälla nån för 4 kr?!

  Patetiska stackars människa;)

  Föresten jag har mailat dig=P

  Kramelikramen!!

  SvaraRadera
 13. Ibland undrar man hur folk är funtade

  SvaraRadera
 14. Ärligt talat så blir jag förbannad! Visa med den lilla lusfian! Att hon har mage att klaga! Jag hatar verkligen surfisar och tyvärr är världen alldeles för full av dem. Har de inget bättre för sig i sina liv?
  Jag hade en sådan sur grej en gång också, jag skulle resa bort några dagar och meddelade köparen det och då fick jag ett surt mail tillbaka där hon minsann tyckte att jag inte skulle lägga ut saker till försäljning om jag inte var hemma och kunde skicka dem meddetsamma. Apa säger jag bara.
  Okej nog med kräk på surfi...or. ;)
  Hur är det med dig annars sötis?
  kram

  SvaraRadera
 15. På ren jävelskap hade jag postat en femkrona i ett kuvert och skrivit här har du dina fyra kronor plus en krona i ränta!

  Lööve you!

  SvaraRadera
 16. Härifrån får du ett styck MVG omdöme.

  Mitt huvud lutar åt vänster ;) när jag frågar: Ska man beundra folk som lyckas bekymra sig över 4 kronor ??? Skulle man haft dom som förebilder....hmmmm ;)

  Godmorgonkramen till dig Mallan :D

  SvaraRadera
 17. Hahaha! Nej, det får du nog inte...
  (Har kommenterat här förut, men blogger är skitdum nu och har varit det i flera dagar!)

  SvaraRadera
 18. men gu.. finns denna person på riktigt.. usch.

  SvaraRadera

Vad roligt att du lämnar en kommentar! Tack :-)