lördag 10 september 2011

Final destination 5

Ni som sett de övriga Final Destination- filmerna vet ju att det handlar om ett gäng ungdomar varav en av dem får en framtidssyn om att de alla kommer att dö i en olycka. Tack vare framtidssynen undkommer de olyckan och klarar sig oskadda.
Men det var inte meningen att de skulle överleva och döden söker upp dem en och en så att de får gå sitt öde till mötes - på alla tänkbara läskiga vis.

Final destination 5 försöker överträffa sig själv, ungdomarnas olika dödsfall är otäckt smaklösa och väldigt långsökta, på gränsen till komedi.
Filmen lockar till inlevelse och ett och annat "akta dig, kom igen" och "åh nä men guuuud"!
men för övrigt tycker jag att de skulle hållit sig till att göra endast den första Final destination filmen.
Om jag tycker den var sevärd? Nja..... Inte jättebra, men jag kan garantera att det är en film man inte somnar till! :-)

3 kommentarer:

 1. Aha, ringde direkt till mannen för att hyra den på väg hem ;)) jag tycker nog att det är en spännande film serie, men det kunde lika gärna ha räckt med den första. Men nu när det finns fler vill jag se dom ;)
  Kramiz och ha en fin lördag.

  SvaraRadera
 2. Låter inte som en film jag skulle vilja se...

  En gång såg vi en film där en massmördare sprang runt och dödade folk på dom mest underliga vis. När han hade dräpt en sisådär 10 stycken var han i ett garage tillsammans med nästa offer.
  Vi hade ledsnat på filmen rejält kan jag säga, och Anders säger högt:
  - Ääähhh! Kör över henne med gräsklipparen vettja!
  Då börjar kameran leta sig runt i garaget och stannade på... Gräsklipparen!
  Jag blev lite skraj där. För Anders alltså... ;-)

  SvaraRadera
 3. Låter lite för läskigt för mig.. ;P Men en film du bara mååste se är Bridesmaides! Såg den igår och den var så j**kla rolig, haha. Kram på dig!

  SvaraRadera

Vad roligt att du lämnar en kommentar! Tack :-)