söndag 25 september 2011

Redan söndag?

Helgerna springer iväg och det är redan söndag och söndag betyder STÄDDAG i det Mallanska hemmet!
Det är nackdelen med att jobba - halva helgen går åt till att städa. Fast det blir förstås inte lika stökigt och smutsigt som när man är hemma hela dagen.

Söndag är också bloggrensnings-dag. Då tar jag bort alla bloggar som jag läser och kommenterar på som inte kommer tillbaka hit och kommenterar.
Jag fortsätter nämligen inte att prata med någon som inte pratar med mig på en hel vecka.
Självaste Monstermalla med 170 följare och Osloskånskan med 219 följare har tid att lämna kommentarer flera gånger i veckan, så då borde det funka för de flesta.
Det är ju som att prata med någon man möter dagligen som aldrig svarar. Då slutar jag faktiskt prata med den personen och drar slutsatsen att den personen inte giter mig.
Dock så finns det en hel del bloggar som jag läser även om de inte skulle gå in och läsa här. Så tro nu inte att jag kikar in hos er ENBART för att ni av ren välmening kommenterar hos mig. Så illa är det inte.
Hur gör ni med valet av bloggar som ni läser?

6 kommentarer:

 1. Jag kommenterar både här och där men har problem med att lägga mig som följare. Alltså tekniken kämpar emot mig och det känns ju trist :(

  SvaraRadera
 2. Det är klart att man vill ha ett gensvar av de bloggar man läser. Samtidigt, somliga bloggar läses enbart av mig för att de är så välskrivna. Men annars, kommunikationen är viktig i det stora hela. Jag hade nog ratat en hel del om det inte vore för ömsesidiga kommentarer.
  Kram.

  SvaraRadera
 3. läser så mycket jag kan och hinner tittar in då jag är inloggad på någon av mina två bloggar.Nu blev det flera inlägg från dig då jag ej varit så aktiv i helgen med bloggar o skriva ens känns det som.så hoppas helgen din varit fin?! gillade dina lockkar du ser ut som en ängel verkligen. kramar hade gott så hörs vi vidare i blogg världen. ;)

  SvaraRadera
 4. Jag är väldigt förvirrad i bloggvärlden. Ja inte bara i min egen blogg, utan också vilka jag besöker.
  Men jag följer många.

  Jag är jätteglad för den stora responsen jag får på min blogg. Det är jätteroligt med alla kommentarer! Utan det gensvaret skulle det inte alls vara lika kul att blogga.
  :-)

  SvaraRadera
 5. Jag vill ha gensvar för det mesta men precis som du läser jag bloggar där jag kanske inte kommenterar så ofta men gärna fortsätter att läsa även om de alla kikar in hos mig.
  Jag brukar ta en dag i helgen och gå igenom hela min blogglista, lämna kommentarer, de som inte kikar tillbaka tar jag bort. Fast jag låter dem ha lite mer än en vecka på sig, kanske två! ;)
  Just nu har mitt kommentarantal mer än halverats, tråkigt, många har slutat blogga...

  SvaraRadera
 6. Söndag = städdag, så är det ofta hos oss också. Tyvärr! Men nån gång måste det ju städas också, och tiden finns inte alltid i veckan ;-)
  Bloggstädning var ju också smart, håller med om att det är trist när man inte får någon respons.

  Ha en skön söndag kväll, när allt är nystädat och glänser ;-)
  Kram

  SvaraRadera

Vad roligt att du lämnar en kommentar! Tack :-)