tisdag 21 maj 2013

Natt två

Så var det dags i natt igen!
Någon avfyrar startskottet och flickorna har kapplöpning uppför trappan och lägger sig i vår säng.
The more, the merrier förvisso - om de bara låg RAKT i sängen.
Så som det är tänkt att man ska ligga.
Men av någon anledning så gör inte barn det när de hamnar i föräldrasängen.
Till råga på allt tar de halva gosedjursfabriken med sig.
Helst sina egna kuddar och täcken också, men detta glömde de i natt.
Så idag är jag trött.
Igen.
Suck.....

5 kommentarer:

 1. Våra tre har - med ett fåtal undantag som jag kan räkna på ena handens fingrar - alltid sovit i egna sängar och det är för mig en gåta hur man får någon sömn överhuvudtaget med barn i sängen.
  Men samtidigt ser det ju ganska mysigt ut ♥

  SvaraRadera
 2. Lite trångt kanske, men myyyysigt :-)

  SvaraRadera
 3. Här har Elin i princip slutat sova ihop med mig, men numera så får jag lov att kolla sängen när jag ska lägga mig eftersom Elin "lånar" täcke & kuddar, så vanligtvis väcker jag Elin varje kväll jag lägger mig... svårt att ta tillbaka kudde eller täcke utan hon märker något ;-)
  Från Elin var typ 2 till nu i mars har Elin sovit varje natt med mig, mysigt till viss gräns, ibland alltför varmt & trångt.

  SvaraRadera
 4. Det är såå skönt att ha sängen för sig själv. Här hemma har pojkarna mest varit dem som legat i våra sängar. Jag bar alltid över dem i sina sängar när dem somnat ;)

  Kram

  SvaraRadera
 5. Jag är väldigt imponerad av alla er som har barn i sängarna på nätterna och inte får sova ordentligt, hur orkar ni med dagarna? Vi har varit väldigt bortskämda, våra började sova hela nätterna i sina egna sängar när de var 3 resp 5 veckor!!! Och det är jag lycklig för som är en riktig trötter ;-) Självklart har de kommit till oss någon gång emellanåt, men det är endast ett fåtal. Sen kunde de komma in och mysa på morgnarna eftersom de var väldigt morgonpigga när de var små. Kanske inte så konstigt eftersom de sov hela nätterna igenom!
  Kram

  SvaraRadera

Vad roligt att du lämnar en kommentar! Tack :-)