torsdag 25 oktober 2012

Ja, jag låste bloggen

Om ni har försökt komma in på bloggen under gårdagskvällen och under dagen idag så har ni mötts av "bloggen är låst och får endast läsas av inbjudna läsare".
Kanske kliade ni er lite förvirrat i håret och tänkte att det ju just var ett schysst drag av mig att låsa bloggen utan förvarning :-)
Tanken var att bloggen skulle låsas och att jag skulle starta en helt ny blogg.
Bloggen är min ventil och här vill jag känna att jag kan skriva vad jag vill, utan att tänka för mycket på vem som läser.
Givetvis ser jag inget behov av att lämna ut namn på alla berörda, men jag vill skriva VAD JAG KÄNNER utan att behöva censurera det.
Igår kväll såg jag att någon ifrån min arbetsplats har varit inne på bloggen.
Inte bara en gång, utan flera.
Jag VET att någon från jobbet läser bloggen, men denne någon ger sig inte till känna och det känns otroligt irriterande för mig.
Det är EN arbetskamrat som jag frivilligt har visat bloggen för eftersom jag har hennes bloggadress och hon bloggar också lite då och då.
Jag VILL INTE HA någon annan från mitt jobb här inne och nosa.
För det är allt det är - nyfiket nosande som man aldrig kommenterar.
Kan man inte tala om att man läser bloggen så finns det en anledning till att man gör det.
Sluta snoka, punkt slut.
Jag har fått ett tidigare arab-spel på detta för ett tag sedan och även då låste jag bloggen.
Då gick nämligen personen ifråga till vår lilla chef och talade om vad som skrevs varpå chefen mailade mig och ifrågasatte mitt bloggande.
Det kändes inte speciellt kul, med tanke på att jag inte varken skriver ut mitt fullständiga namn ELLER min arbetsplats.
Så, du från jobbet som läser, för sista gången GET THE FUCK OUT OF HERE.

6 kommentarer:

 1. Ehhh gick personen och klaga för att du hade låst???
  Ja du tyvärr finns såna människor som läser bara för att snoka.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Bra Mollan!!!!!!! Dessutom har vi tryckfrihet här i Sverige såvida vi inte kränker någon!!!!!! Så fortsätt du bara att lufta dina tankar och känslor!!!!!! Funderar för övrigt på att göra det samma!!!!!! Puss

  SvaraRadera
 3. Själv har jag dåligt samvete för att jag INTE varit inne här och hälsat på dig på så himla länge... Hinner knappt ens uppdatera min egen blogg nu för tiden är är hopplös på att läsa andras...

  Men nu när jag ändå var här passar jag såklart på att säga HEJ! Så det inte bara blir ett snokande... ;)

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Aha.. ja jag var ju här inne igår och tänkte; Va fan?? Trist det ska va så. Och att chefen lägger sig i? När ingen nämns eller så? Skumt.

  Hur som. Lås gärna bloggen men glöm för sjuttin inte att ge mig koden i så fall! ;))

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 5. Ja herregud man upphör aldrig förvånas över vissa människor! :)

  SvaraRadera
 6. Varför skulle man inte få blogga?? Som du säger, så länge man inte skriver något direkt olämpligt (vilket är oerhört "svårt") så spelar det väl ingen som helst roll för ens arbetsgivare??! :-P
  Kör på! Och hoppas personen har tillräckligt med mod för att åtminstone erkänna det. Vem läser och låtsas som ingenting. Fegisar!

  SvaraRadera

Vad roligt att du lämnar en kommentar! Tack :-)