fredag 28 september 2012

Skitsmart, verkligen

Den senaste tiden har min kropp trilskats ordentligt med mig och ingenting har funkat som det ska, vilket har drivit mig halvt till vansinne.
Så imorse bestämde jag mig lite överilat, att jag skulle ta tag i saken och hällde således i mig en rejäl slurk LACTULOS som jag har hemma sedan Michelle (6år) hade förstoppning.
Det beslutet var i ordets sanna mening ÖVERILAT och verkligen SKITSMART.
Detta ledde ju SJÄLVKLART till att min mage ganska omgående fick en reflex att tömma det som suttit inne ett tag, så den timmeslånga resan till jobbet var ovanligt lång.
Magen mullrade och trafikpolisen som tidigare stoppat all trafik i nedgående riktning gick helt plötsligt på semester varpå den nedgående trafiken som stått i kö ett tag började gasa på för full kraft för att komma fram!
Detta stoppades dock med ren muskelkraft a' la Mallan som sågs springandes in på toaletten direkt när jag anlände till kontoret.
Inte visste jag att Lactulos verkade SÅ snabbt!!

8 kommentarer:

 1. Åh shit också! Vilken tur du hann :)

  SvaraRadera
 2. Haha, jösses! Att du vågade ta det när du var på väg till jobbet! Modig tjej! ;-)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Hoppsan! nej,så fort tror jag inte att Lactulos verkar! Brukar ge det till nyförlösta mammor på jobbet som inte har fått igång magen efter förlossningen....

  SvaraRadera
 4. Hahaha. Jag trodde inte det verkade så fort. Men det är kanske olika på olika personer. Men det var en skiiiiit-kul historia. I alla fall.

  SvaraRadera
 5. Hahaha vilken inre syn jag ser hehe.

  För länge sen, när jag jobbade inom äldrevården, så skulle vi ge de äldre laxoberaldroppar, och tänkte att jag måste banne mig prova........den andra halvan av nattpassen, kan jag säga, att jag jobbade inte..............kunde liksom inte komma ifrån ett visst ställe för behovet.

  "laxoberal-droppar" hette det, om du vill prova räääääser i tarmen igen ;))hehe

  Kramiz

  SvaraRadera
 6. Jojo, sådär fort verkar Lactulos, jag tar en dos på morgonen (om jag inte ska till jobbet :O)

  SvaraRadera

Vad roligt att du lämnar en kommentar! Tack :-)