onsdag 28 mars 2012

Ja du milde

Igår kväll var jag alldeles för optimistisk för min nya energi och satt uppe för länge och det var med ren viljestyrka jag fick tvinga mig ur sängen.
Ett lugnt tempo på jobb har inte gjort saken bättre, jag känner mig fortfarande seg som kola och hade helst velat sitta ute i solskenet och ätit glass.
Men en del har jag fått gjort i alla fall, ett par koppar kaffe gav en rejäl spark i baken, men ikväll får jag nog se till att komma i säng i tid!

7 kommentarer:

 1. Jag har också lätt att fastna uppe på kvällarna. Tur att jag aldrig behöver upp på morgonen eftersom jag jobbar natt :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag kan aldrig fastna så på kvällarna. Är för trött för det.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Haha ja men jag förstår att du måste "ta igen" allt du missat p.g.a smärta =D

  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag har inte riktigt kommit i fas sen dom där elakingarna snodde en timme av oss. Har jättesvårt att komma upp på mornarna!
  Jetlag-ad, kan man säga... ;-)

  SvaraRadera
 5. Hoppas du får en bra kväll.
  Gissar att du går och lägger dig tidigt ;).

  Kramar

  SvaraRadera
 6. Javisst är det svårt att komma i säng på kvällarna? Jag som nattarbetare har det väldigt svårt!... Hoppas du sover sött nu!

  SvaraRadera
 7. Jag förstår att du vill passa på att vara uppe när smärtan äntligen är borta igen! Så glad för din skull!!!!

  Min tolvåriga dotter frågade mig härom dagen när jag haft som mest ont i livet och då svarade jag att det var när jag hade tandvärk! Och då har jag ändå fött två barn! Så jag veeeet hur ont det gör.

  Kram!

  SvaraRadera

Vad roligt att du lämnar en kommentar! Tack :-)