måndag 25 juli 2011

Dagens tarotläggning - Mallan

Dagens tarotläggning ger oss en väldigt bra fingervisning om vad som kan tänkas komma upp när jag lägger. "Allt är inte guld som glimmar" och korten ger raka och ibland kalla svar när det gäller relationer.

Dagens fråga var "Hur ser min och min sambos relation ut? Vi har barn"

- I grunden har ni en väldigt lycklig familj och älskar varandra och trivs väldigt fint tillsammans.
Dock så lever ni ganska pressat och konflikter kommer och går och dessa kan vara ganska heta.
Din sambo har inte alltid varit en bra familjefar som satte dig och barnen i främsta rummet. Han har en period av egoism bakom sig och det är inte förrän ganska nyligen som han började se familjen ur ett helt nytt ljus och nu sätter han er främst.
Du är kärleksfull och omtänksam både mot era barn och din sambo och han uppskattar detta även om han kanske har svårt att visa genuin värme. I stället ser han till att få ekonomin att gå ihop och att ni bor bra och har mat på bordet. Han är aningen gammaldags i sitt tänkande och uppförande.

I vinter händer saker i ert liv och det kan handla om en smärre summa pengar eller en utbildning som ger mer pengar i längden. Och denna händelse riktar sig i huvudsak mot din sambo.

Jag vill sätta upp varningstrianglar i er relation då jag kan se att din sambo är lite vilsen med sig själv och på väg åt fel håll. Han överväger er relation då det finns kärlek som väntar på honom och detta är han medveten om. Du är med andra ord inte helt ensam om hans uppmärksamhet, även om jag inte med säkerhet kan säga att han är otrogen.
Men din sambo bygger upp styrka inom sig och kommer försöka frigöra sig när tillfälle ges.
Din sambo saknar passion i er relation, spänningen är borta och ni borde verkligen jobba på att försöka tända er glöd igen!
Försök att komma bort på tu man hand lite emellanåt och bry er bara om varandra.
Relationen kan räddas och den är  verkligen VÄRD att räddas :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du lämnar en kommentar! Tack :-)