söndag 24 juli 2011

Dagens tarotläggning - Malla

Igår vart inte mycket lagt eftersom vi skulle på födelsedagsfest. Korten fick vila en dag ;-)
Idag har de dock varit framme och dagens fråga var:

-"Hur ser vår relation ut"?

- Ni har haft en period där ni inte hörts av och nyligen hördes ni av igen.
Innan detta hände kände din partner att han struntade i det mesta, ekonomin gick åt fel håll och han kände sig tom och ledsen.
Allt detta förändrades när ni träffades igen och han försöker ta tag i och planera sin ekonomi och hans liv har fått en ny mening.
Nya känslor har blommat upp, han känner gemenskap med dig, han har trevligt med dig och din familj.
Han tycker att du är vacker, han attraheras av dig och vill verkligen få er relation att växa då han anser den vara väldigt värdefull.
Relationen ser dock inte ut att förändras särskilt mycket förrän fram emot hösten. Då blåser vindarna åt ert håll och din partner kommer kämpa för en balans er emellan och ni kommer hitta tillfällen att träffas på och ha kul.

Din partner anser sig ha en sorts äganderätt till dig och du kommer säkert få en och annan pust av svartsjuka, men till våren kommer han på att detta inte är ett vinnande koncept på dig och ändrar sin strategi.

Under sommaren kommer han att höra av sig mycket till både dig och din familj.
Din partner borde ta tag i en man som gör er relation rörig pga sin inverkan på din partner. En diskussion med den här mannen hade gett din partner mer ro i sinnet och er relation har då möjlighet att utvecklas och ett gemensamt boende införskaffas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vad roligt att du lämnar en kommentar! Tack :-)